Nederlands 
Deutsch 

Themis Advocaten

Themis Advocaten is een full-service advocatenkantoor dat op vrijwel ieder rechtsgebied thuis is. Hoewel het kantoor al bestaat sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw, is het nog steeds een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf dat zich constant aanpast aan de eisen van deze tijd.

Dit komt het beste tot uitdrukking in de uitstekende ICT-infrastructuur, het gebruik van keurmerken om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen (Huis Advocaten) en veel aandacht voor de (permanente) opleiding van de advocaten. Met de vestiging in Maastricht en zusterkantoren in Aken en Tongeren, neemt Themis Advocaten al decennia lang een vooraanstaande positie in binnen de advocatuur in Zuid-Limburg en de Euregio.

Zakelijk & Particulier

Eenieder kan – ongewild – geconfronteerd worden met juridische problemen. Deskundige bijstand is dan van groot belang, of dit nu een zakelijk geschil betreft of dat u als particulier rechtshulp zoekt, bij Themis Advocaten kunt u altijd terecht! Klikt u op onderstaande links als u meer informatie wenst op het gebied van:

Voor ondernemers Voor particulieren:
Ondernemingsrecht Arbeidsrecht
Incasso Personen- & familierecht
Arbeidsrecht Letselschade
Contractenrecht Erfrecht
Bestuursrecht en omgevingsrecht Burenrecht
Intellectuele eigendom (merk,model) Strafrecht

Heel bijzonder is onze grote deskundigheid op het gebied van Europees- en internationaal handelsrecht.

Deskundig & betaalbaar

Wij bieden een uitstekende kwaliteit tegen een zeer betaalbaar tarief. De hechte relatie met vele rechtsbijstandverzekeraars is daar het bewijs van. Maar natuurlijk staan wij ook cliënten met een beperkter budget bij, aangezien wij zijn aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Hierdoor kunnen wij werken op basis van een toevoeging, ook bekend als de akte van onvermogen of de pro-deo advocaat. Voor meer informatie over toevoegingen klikt u hier.

Direct contact

Wilt u meer weten over onze diensten of over onze advocaten? Bel ons op 043 – 350 61  00 (Maastricht). U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Algemene Voorwaarden | Sitemap | Geschillencommissie